Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Black Ops 4

Rygte: Ældre Call of Duty-spil afsløres som værende på vej til Game Pass i juni

Præcis hvornår de lander hver især vides dog endnu ikke.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er naturligvis klart, at en af grundene til at Microsoft købte Activision Blizzard for et historisk beløb, var så de kan placere deres mange gigantiske titler på Game Pass, og dermed kickstarte væksten på tjenesten.

Og noget tyder på at vi ikke skal vente længe for at høre mere om de konkrete planer. Om ikke andet siger Tom Henderson i en ny rapport, at planen er at løfte sløret for det samlede Call of Duty Game Pass-initiativ via deres pressekonference i juni måned.

"Speaking with sources, it's been said that Xbox is gearing up for an announcement on its back catalog of games following the acquisition of Activision Blizzard, too, so Gulf War might not be the only Call of Duty-related announcement that we'll be hearing in June."

Desuden siger Henderson, at Call of Duty Black Ops Gulf War afsløres før Xbox-konferencen, men alligevel spiller en central rolle i Microsofts show.

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterede tekster

0
Eunited vinder 2019 CWL Finalen

Eunited vinder 2019 CWL Finalen

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Den første CWL finale nogensinde sluttede i Miami i søndags. Her havde 16 hold kæmpet om en bid af kagen. finalekampen var mellem Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Indlæser mere indhold