Dansk
Gamereactor
nyheder
Arma III

Rygte: Arma 4 er under udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er rigtig mange store skydespilsserier på markedet, og det er ikke alle der nyder godt af stor bevågenhed, og kan overleve med så meget konkurrence. Arma-serien fra Bohemia Interactive lader dog til at have fundet sin egen hylde og sit eget publikum, og derfor kommer det vist ikke bag på nogen, at et fjerde kapitel angiveligvis er under udvikling.

For nylig meldte redaktionschefen for mediet CentrumHer, Lukas Kanik, ud via en nu slettet besked på Twitter, at Bohemia Interactive officielt arbejder på Arma 4.

"A source close to Bohemia Interactive today confirmed that the company is working on ARMA 4. Bohemia is looking for a C ++ programmer for Argo and Arma 4 projects. We do not have information about whether the game will go on the same engine. Source says Arma 4 has been in development for a long time."

Igen beskeden blev slettet kort efter. Hvad ønsker du at se fra et nyt Arma-spil?

Arma III

Relaterede tekster

Arma IIIScore

Arma III

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Bohemia åbner op for deres krigssimulation endnu engang, hvor soldater er soldater og brugervenlighed er en myte

2
Rygte: Arma 4 er under udvikling

Rygte: Arma 4 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der er rigtig mange store skydespilsserier på markedet, og det er ikke alle der nyder godt af stor bevågenhed, og kan overleve med så meget konkurrence. Arma-serien fra...Indlæser mere indhold