Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Origins

Rygte: Assassin's Creed Origins sælger 1.5 millioner eksemplarer på én uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år valgte Ubisoft at give Assassin's Creed-serien et hvil, og det viste sig at være en god beslutning, for deres store comeback, Assassin's Creed Origins, har høstet storslåede anmeldelser. Men hvordan ser det ud med salgstallene? Ja, det er lidt en blandet omgang.

En ny salgsrapport er blevet forfattet af VGChartz, som påstår at Assassin's Creed Origins solgte 1.51 millioner eksemplarer i løbet af sin første uge på hylderne. Der er altså tale om fysiske eksemplarer, da rapporten ikke medregner digitale salgstal.

Til sammenligning formåede seriens mest succesfulde spil i butikkerne, Assassin's Creed III, at sælge hele 3.52 millioner eksemplarer i løbet af sin første uge. Det vides ikke hvor meget af denne store kløft imellem de to spil der kan gøres ved det voksende fokus på det digitale spilsalg.

Man skal naturligvis tage rapporten med et gran salt, men er den nøjagtig, tror du så at Assassin's Creed Origins kan komme tæt på Assassin's Creed III hvis man medregner de digitale eksemplarer?

Assassin's Creed Origins

Relaterede tekster

2
Assassin's Creed Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.Indlæser mere indhold