Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed: Rogue

Rygte: Assassin's Creed Rogue HD er på vej til PlayStation 4 og Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Assassin's Creed: Rogue udkom oprindeligt til PC, PlayStation 3 samt Xbox 360, mens både PlayStation 4 og Xbox One blev snydt for en udgivelse, men ifølge nye rygter lader det til at spillet snart finder vej til den nuværende generation af konsoller.

Ifølge italienske Webster,Eprice samt Reluxshop skulle spillet være på vej til både PlayStation 4 og Xbox One, hvor Webster har datoen den 15 marts, mens Eprice mener det udkommer den 2 april. De er dog alle tre enige om, at spillet udkommer i løbet af 2018.

Ubisoft har endnu ikke bekræftet udgivelsen, og selvom Assassin's Creed: Rogue allerede er tilgængelig på Xbox One gennem bagudkompatibilitet ville det uden tvivl være et dejligt syn for spillets fans at kunne se spillet med bedre grafik på både PlayStation 4 samt Xbox One.

Assassin's Creed: Rogue

Relaterede tekster

4
Assassin's Creed: Rogue RemasteredScore

Assassin's Creed: Rogue Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Der er skyllet lidt glitter ind over Assasin's Creed-seriens glemte barn Rogue, men gør de visuelle forbedringer det værd at tage tilbage til fortiden?

Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Mens de nye konsoller lægger hardware til den franske revolution, kan man på de gamle konsoller atter drage til søs med assassin-hætte på. Men man kan roligt blive på land...Indlæser mere indhold