Dansk
Gamereactor
nyheder
Black Myth: Wukong

Rygte: Black Myth: Wukong har en eller anden form for eksklusivtetsaftale med PlayStation

Lige meget hvad lader der til at foregå et eller andet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fra starten af har udvikler Game Science holdt fast i at Black Myth: Wukong også kommer til Xbox, men for nylig blev det afsløret at Xbox-versionen er forsinket til et endnu ukendt tidspunkt, mens det udkommer som planlagt den 20. august på PS5 og PC.

Så hvordan kan det være? Game Science har udgivet en vag udtalelse om at de fortsat "polerer" Xbox-versionen, og flere har antaget at det skyldes manglende Xbox Series S-optimering, men det kan være at der er noget andet på spil.

Windows Centrals Jez Corden har afsløret at han har hørt "whispers and rumors" om en eksklusivitetsaftale mellem Game Science og PlayStation, og Microsofts officielle udtalelse lader til at indikere at der er noget om snakken.

"We're excited for the launch of Black Myth: Wukong on Xbox Series X|S and are working with Game Science to bring the game to our platforms. We can't comment on the deals made by our partners with other platform holders, but we remain focused on making Xbox the best platform for gamers, and great games are at the center of that."

Det skal siges at vi ikke ved det her med sikkerhed.

Black Myth: Wukong

Relaterede teksterIndlæser mere indhold