Dansk
Gamereactor
nyheder
Bloodborne

Rygte: Bloodborne kommer til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, overskriften er måske hørt før. Der har nemlig i lang været rygter om, at From Softwares PS4-eksklusive Bloodborne måske ankommer på PC på et eller andet tidspunkt i fremtiden. Og nu har to nye kilder også meldt ud, at der altså er noget om snakken.

For det første har en populær Twitter-bruger med navnet Sloth Mom - som i anledningen har ændret navn til SlothBorne - fortalt, at hun angiveligt har hørt fra troværdige kilder, at en PC-version af Bloodborne er undervejs:

"For those just joining me, yes Bloodborne *will* be coming to PC, I've had it confirmed by a very trusted source, and I have a lot of faith in the company who's doing the port, you won't be disappointed. It genuinely is happening."

Enhver kan naturligvis komme med sådan en udmelding, men værd at pointere er, at den velkendte insider Wario64 bakker op om rygtet med følgende udtalelse:

"You can play Bloodborne on PC with PS Now...or wait a little longer."

Skal vi måske kun vente "a little longer", før Bloodborne bliver tilgængeligt på PC? Det vides ikke, så tag dette med et gran salt. Men det er da interessant, at flere store kilder nu fortæller det samme.

Bloodborne

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold