Dansk
Gamereactor
nyheder
Burnout Paradise

Rygte: Burnout Paradise udkommer i remaster-form

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Burnout Paradise er stadig blandt de mest elskede bilspil nogensinde, men EA har som bekendt forladt serien, og fokuserer nu i stedet på studiet Ghost Games og Need for Speed-serien til trods for meget svingende kvalitet. Nu kunne noget dog tyde på, at EA vil vende tilbage til serien, om ikke andet på lidt halvhjertet vis.

En brasiliansk butikskæde kaldet Gamespress har nemlig løftet sløret for Burnout Paradise Remastered, som kostede $45 før det blev taget ned igen efter kort tid.

Dog skal det siges, at Criterion, den originale udvikler bag, gentagne gange har afvist at nye Burnout-projekter er i støbeskeen. Så sent som sidste år skrev studiet følgende via Twitter:

"No dude. Definitely no new Burnout titles are planned right now, and that's all there is to say at the moment."

Tag så dette rygte med et gran salt, det er trods alt "bare" en butikskæde, men det er nu alligevel interessant hvor de har deres information fra.

Burnout Paradise

Relaterede tekster

7
Burnout Paradise - The Ultimate BoxScore

Burnout Paradise - The Ultimate Box

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten Odgaard har taget sig af den opdaterede version af Criterions fuldblodsracer, og endnu ikke sluppet speederen. Læs dommen alt om hele fartoplevelsen lige her...

Burnout: ParadiseScore

Burnout: Paradise

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Criterion byder dig velkommen i deres virtuelle paradis. Henrik har ræset firmaets seneste Burnout-spil tyndt...Indlæser mere indhold