Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare II

Rygte: Call of Duty Modern Warfare 2 har blot 70MB data på sin fysiske disk

Vi slipper nok næppe for en Day 1-patch...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På trods af, at en standard Blu-Ray disk kan gemme omtrent 50GB data, og en Ultra HD Blu-Ray kan indeholde den dobbelte mængde, hænder det ofte, at man får en ufuldstændig version af et spil på den fysiske disk og er nødt til at downloade en stor Day 1-opdatering, for at få spillet til bare nogenlunde at fungere.

At det ikke er et komplet spil, eller i hvert fald en lidt ufærdig version, man finder på den fysiske disk, har langt de fleste nok vænnet sig til. Men det kommende Call of Duty: Modern Warfare 2 tager alligevel prisen for spild af en god disk, hvis man altså skal tro Twitter-siden Does It Play, der specialiserer sig i at teste, hvorvidt spil fungerer uden internetforbindelse.

Det tør vi godt slå fast ikke bliver tilfældet med Call of Duty: Modern Warfare 2, da spillets disk til PS5 tilsyneladende kun indeholder 72,23MB data. De resterende omkring 100GB skal således downloades fra internettet, inden man overhovedet kan starte spillets singleplayer-kampagne. Dataene på disken fungerer derfor mest af alt som en slags licens, der garanterer, at du ejer spillet.

Nu har langt de fleste konsolejere sandsynligvis internetforbindelse, og netop med et spil som Call of Duty, vil mange nok forvente at downloads påkræves. Men ud fra et bevaringsperspektiv, er det alligevel ærgerligt, at disken kun er til pynt, ligesom det næsten må beskrives som ressourcespild overhovedet at trykke disken (som dog har den fordel versus en digital kode, at den kan videresælges eller lånes ud).

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold