Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 2

Rygte: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered har ingen multiplayer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det originale Call of Duty 4: Modern Warfare ses som den store milepæl indenfor multiplayer-skydespil, så er der mange der foretrækker efterfølgeren, Call of Duty: Modern Warfare 2. Derfor var der mildest talt begejstring, da vi for nylig kunne rapportere, at noget tyder på at Activision har tænkt sig at restaurere spillet og pakke det sammen med det nye Call of Duty: Black Ops 4.

Nu siger et nyt rygte dog, at denne Remastered-version ikke vil indeholde en altafgørende komponent - multiplayer. Charlie Intel, som generelt er en troværdig kilde når det gælder alskens Call of Duty, kan fortælle at en sådan Remastered-version er på vej, men at spillet ikke multiplayer.

Desuden er det ikke Raven Software, studiet der håndterede Call of Duty: Modern Warfare Remastered, der udvikler spillet, og i stedet menes det at bære Beenox, der tidligere har hjulpet med at udvikle baner til diverse spil i serien, der skal klare opgaven.

Ville du købe en dyrere udgave af Call of Duty: Black Ops 4 for bare at få kampagnen i Call of Duty: Modern Warfare 2 med?

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterede tekster

Call of Duty: MW2 - Stimulus PackageScore

Call of Duty: MW2 - Stimulus Package

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee propper 1200 point i det virtuelle møntindkast. Læs her om Call of Duty: Modern Warfare 2, Stimulus Package stimulerer og se de gamle baner i nye klæder...

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Fem år er der gået siden elitesoldaterne i Modern Warfare jagtede terrorister i Mellemøsten og Rusland - og nu fortsætter kampen mod Malakov og hans nådesløse terroristbande...Indlæser mere indhold