Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 4 (2004)

Rygte: Capcom har arbejdet på remake af Resident Evil 4 siden 2018

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, der er godt nok meget snak om Resident Evil-serien i disse dage, hvor fokusset særligt ligger på det kommende Resident Evil 8, som tilsyneladende afsløres inden alt for længe. Men det er naturligvis ikke det eneste projekt Capcom roder med, og efter Resident Evil 2's og Resident Evil 3's succes, så kunne man let forestille sig at endnu et remake kunne være på tegnebrættet.

Og det er det hvis man spørger VGC, der har snakket med en række troværdige insider-kilder. De har udgivet en artikel om det de har hørt fra disse, og angiveligt har Capcom arbejdet på et ambitiøst remake af Resident Evil 4, i stil med de sidste to, siden 2018.

Projektet udvikles af blandt andet M-Two, som også gav os Resident Evil 3, og selvom projektets originale instruktør, Shinji Mikami, fik muligheden for at instruere, så sagde han desværre nej tak.

Indtil videre er dette dog et rygte, og vi må vente lidt med at finde ud af, om hvorvidt det holder vand. Men når nu de to andre spil har været så succesfulde, så ville det give god mening, ikke sandt?

Resident Evil 4 (2004)

Relaterede tekster

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Nej, lidt op... arghhh! Kom nu, drej dig. Tanggaard har spillet Resident Evil 4, denne gang med et frustrerende handicap...

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Leon vender tilbage for at redde præsidentens datter i Pc-konverteringen af Resident Evil 4. Men har Capcom lavet et markværk eller?Indlæser mere indhold