Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising 3

Rygte: Dead Rising 3 på vej til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcoms gale zombie-sandkasse kan måske vise sig at dukke op på PC snart. Om ikke andet hvis vi skal tro de nyeste rygter på Neogaf.

Her snakkes der om 1080p og 60 billeder i sekundet, efter at en af brugerne har gravet i Steams database. Vi har dog før set eksempler på spil i databasen, som aldrig har set dagens lys, så tag rygtet med et gran salt.

Herunder kan du se os spille to timers Dead Rising 3 på Xbox One.

HQ
Dead Rising 3

Relaterede tekster

8
Dead Rising 3Score

Dead Rising 3

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Den næste konsolgeneration er her endelig, og en af de første titler, der stavrer ind på Xbox One, er Capcoms Dead Rising 3.

1
Se her om du vandt E3-loot

Se her om du vandt E3-loot

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi bad dig blogge om din bedste E3-trailer i denne nyhed. Til gengæld lovede vi noget loot fra E3-messen til en heldig vinder. Vi har nu gravet lidt i godteposen og...

5
Dead Rising går til filmen

Dead Rising går til filmen

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Ifølge to Variety er Capcoms zombie-serie Dead Rising på vej til filmenes verden. Det er studiet Contradiction Films, der står bag, som senest har lavet Mortal Kombat:...Indlæser mere indhold