Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

Rygte: Der arbejdes ikke på nogen som helst form for singleplayer-udvidelse til Halo Infinite

Studiet er i gang med en gigantisk omvæltning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere har vi kunne slå fast at via Jason Schreiers store rapport om 343 Industries' nuværende tilstand, at studiet er ved at gennemgå en gigantisk omvæltning, som blandt andet har gjort at de skifter til Unreal Engine 5, og at de har reduceret deres 10-års plan for Halo Infinite.

Men det betyder samtidig også at alle planer om at udvide spillet med singleplayer-indhold er blevet helt og aldeles skrottet. Om ikke andet fremgår det i Schreiers rapport, at der ikke arbejdes på nogen som helst form for singleplayer-udvidelse overhovedet.

Det betyder nok også at vi heller ikke får en på noget tudspunkt, og at studiet i stedet vil bevæge sig videre med andre projekter. Dog er den kommende Battle Royale mode udviklet af Certain Affinity, der bær kodenavnet "Tatanka" stadig under udvikling.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold