Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Rygte: Det originale Borderlands kommer snart til PS4 og Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, teknisk set har rygterne faktisk allerede svirret om at det originale Borderlands vil ankomme til PlayStation 4 og Xbox One, men nu lader der desuden til at være tegn på, at det sker før snarere end senere.

En række brugere på Reddit gravede igennem den seneste opdatering til PlayStation Networks Trophy-database, og fandt ud af at en såkaldt Game of the Year-udgave af Borderlands er blevet tilføjet som et PlayStation 4-spil.

Denne udgave indeholder tilsyneladende samtlige udvidelser, som er en del, og nu hvor der allerede er trophies, så går der nok ikke lang tid før spillet egentlig udkommer.

Borderlands
Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...

4
Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Humble Bundle har løbende nogle suveræne tilbud, og nu går turen til rollespilselskerne, der i løbet af de næste to uger kan få billig adgang til blandt andet...Indlæser mere indhold