Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo II

Rygte: Diablo II Remake er stadig på vej fra Blizzard

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det lader ikke ligefrem til at Blizzard har "styr på det" som de ellers plejede at have. Diverse insidere siger at Overwatch 2-udviklingen går langsomt, og det samme indtryk har vi fået af Diablo VI. Derudover var lanceringen af Warcraft III: Reforged mildest talt en katastrofe, så hvad er deres fremtidsplaner for remakes?

HQ

Ja, en god gammel kending florerer i hvert fald stadig. Vi har tidligere kunne fortælle, at vores helt egne kilder har peget på et stort remake af Diablo II som værende et aktivt projekt under udvikling, og det bakker Jason Schreier nu op.

I en artikel hos Bloomberg siger Schreier, at spillet er på vej, og at det angiveligt hedder "Diablo 2: Ressurected". Der har dog været vanskeligheder forbundet med udviklingen, da det først var Reforged-holdet der skulle stå for det, men nu er det det hold der også udvikler Diablo IV.

Til sidst lader det til at Vicarious Visions, der for nylig blev foldet ind i Blizzard, assisterer.

Diablo II

Relaterede tekster

Diablo IIScore

Diablo II

ANMELDELSE. Skrevet af Jacob H. Nielsen

Diablo 2 er Blizzards opfølger til Action-RPGÆet Diablo 1996, og det bringer spilleren med tilbage i kampen imod den ultimative ondskab, nemlig Diablo, djævelen selv.Indlæser mere indhold