Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom Eternal

Rygte: Doom Eternal tjente over $450 millioner på ni måneder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I forhold til eksempelvis filmbranchen, så er spilbranchen en virkelig, virkelig lukket fest. Eksempelvis betragtes det som værende absolut hemmeligt hvor meget spil har kostet at udvikle, og særligt hvor meget de omsætter for i løbet af deres tid på markedet.

Men en gang imellem slipper der information ud om de resultater branchens største studier kan fremvise, og det er sket i dag. For nylig opdaterede tidligere Monetization Designer hos id Software, David Saunders, sin LinkedIn-profil, og her har han givet et estimat på hvordan Doom Eternal klarede sig.

Mere specifikt skriver han; "Doom Eternal generated over $450 million in revenue in the first 9 months of release". Det er uhyre imponerende, må man sige.

Doom Eternal solgte dog også en hel del bedre end Doom fra 2016, og id Software lader til at have været meget tilfredse med modtagelsen.

Det skal desuden siges, at Saunders rolle ved studiet til trods, så indeholdte spillet ingen aggressiv monetarisering. Spillet har tjent størstedelen af de penge gennem traditionelt salg.

Doom Eternal

Relaterede teksterIndlæser mere indhold