Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light

Rygte: Dying Light 2 afsløres ved E3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dying Light var godt nok bare "endnu et zombie-spil", men ved brug af en parkour-lignende mekanikker og en strategisk placeret udgivelsesdato, så formåede spillet at blive en stor succes, så derfor er det vist ikke så mærkeligt hvis Techland arbejder på en efterfølger.

Ifølge den polske side Graczpospolita, forholder det sig netop sådan, og ikke bare det, holdet er ved at forberede en trailer der skal vises frem ved E3.

Via en oversættelse af den polske artikel, så siger skribenten at han har "managed to determine by a few independent sources, as well as both current and ex-Techland employees, that the company is working on Dying Light 2"

Ikke bare det, ifølge artikel er holdet "focused on preparing a high quality trailer, which is going to be presented during [the] upcoming E3".

Ifølge artiklen vil denne efterfølger også indeholde en videreudvikling af spillets Battle Royale-del.

Hvad ønsker du at se fra en efterfølger til Dying Light?

Dying Light

Relaterede tekster

Dying LightScore

Dying Light

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Har Dying Light hvad der skal til for at skille sig ud fra mængden, eller falder det hen i forglemmelighedens tusmørke?Indlæser mere indhold