Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wild Hearts

Rygte: EA dropper Wild Hearts helt seks måneder efter udgivelse

En person, der hævder at være moderator på spillets officielle Discord, siger, at EA har besluttet at trække stikket på al understøttelse af spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wild Hearts udkom tilbage i februar og fik en forholdsvis positiv modtagelse af både anmeldere og forbrugere. Det er et spil, der ikke lægger skjul på at være en Monster Hunter: World-kopi, men det lader til, at EA forventede, at det også ville sælge lige så godt som Monster Hunter: World.

Selvom der kun er gået seks måneder siden spillets udgivelse, er understøttelsen af det så godt som forsvundet, og spillets konti på sociale medier er tilsyneladende blevet forladt (det sidste post på X er fra midt-juli). Nu skriver en person, der hævder at være moderator på Wild Hearts' officielle Discord, på Reddit, at EA har besluttet at trække stikket på al understøttelse af spillet:

"What you think has happened to the game has unfortunately happened. In typical EA news, it seems like they did not want to sit on the game and give it the time and expected it to most likely be the next MH. Seems like it didn't turn into the multi-million dollar big hit they wanted and don't want to give it the love to grow.

Some of you here who are in the discord will know who i am as a mod, and others will not know who i am wondering probably who my sources are, but yes the obvious is obvious. Its been a pleasure boys.

hey, MH 6 announcement at TGS next week probably
there is a light at the end of the tunnel"

Der er endnu ikke kommet nogen officiel udtalelse fra hverken udvikleren Omega Force eller EA, så tag det med et gran salt. Men det lover altså ikke godt for fremtiden af EA's Monster Hunter-fortolkning. Spillet havde helt sikkert potentiale til at blive stort, så det er synd, hvis EA virkelig har valgt at droppe det helt.

Havde du set frem til mere indhold i Wild Hearts?

Wild Hearts

Relaterede tekster

0
Wild HeartsScore

Wild Hearts

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Omega Force og EA udfordrer Capcoms Monster Hunter-serie med et spil, der heldigvis også har originale ideer.Indlæser mere indhold