Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III

Rygte: En anden Diablo III-udvidelse blev skrottet af Blizzard

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du efterhånden nok ved i forvejen, så har vi for nylig fået et utroligt dybt kig på hele Diablo-seriens nuværende situation hos Blizzard takket være en dybdegående artikel ovre hos Kotaku baseret på samtaler med anonyme udviklere fra studiet.

Rapporten har allerede affødt historier om Blizzards forhold til Activision, Diablo IV's mørkere tone og Diablo Immortals tiltænkte marked. Nu kommer der endnu en historie baseret på rapporten.

Fans ventede i lang tid på en anden udvidelse til Diablo III i stil med Reaper of Souls, og selvom de fik Rise of the Necromancer, så ankom den anden store udvidelse fans havde forventet aldrig. Dog var den angiveligvis under udvikling på et tidspunkt. I 2013 og 2014 var arbejdet gået i gang med en anden udvidelse, men kort før lanceringen af Reaper of Souls blev denne aflyst.

"What they told the team was, 'You've finished Reaper of Souls, it's really good. But we think the best thing for the IP is to move to Diablo IV in whatever form that'll be.' The overall sense on the team, at least in my impression, was that there was a vote of no confidence from the executives. They thought Diablo III was a giant ****-up," fortæller en anonym udvikler.

Åbenbart ønskede Blizzard ikke at skabe mere indhold til Diablo III, men bevæge sig for videre for lave en form for genstart af seriens ry.

Hvad synes du om den beslutning?

Diablo III

Relaterede tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Diablo er landet på konsol, og derfor har Rasmus atter iført sig loot-samlerhatten og taget på blodsprøjtende eventyr i Sanctuary.Indlæser mere indhold