Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: Fallout 3 og Oblivion remasters, Dishonored 3 under udvikling

Flere guldkorn fra FTC-dokumenterne, men lad være med at få for store forhåbninger til disse projekter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Remasters af Bethesda-klassikerne Fallout 3 og The Elder Scrolls IV: Oblivion er muligvis under udvikling hos Xbox, så vel som et tredje Dishonered-spil. I hvert fald hvis man skal tro de nyligt lækkede Microsoft-dokumenter, som er blevet vist til FTC.

De tre spil indgår i et flere år gammelt Bethesda-udgivelsesdokument. Vi kan se, hvor forældet informationen er, eftersom dokumentet placerer udgivelserne af Redfall og Starfield under regnskabsåret 2021. Men dokumentet afslører som sagt også remasters af Fallout 3 og Oblivion samt et helt nyt spil i Dishonored-serien. I og med dokumentet er forældet, er det dog ikke til at sige, om spillene er under udvikling, har været det, eller om det bare var en plan, der sidenhen er blevet skrottet.

Det er nok fornuftigt at have lave forventninger til disse projekters eksistens, men det ville da være en glædelig overraskelse at se et eller flere af dem i den nærmeste fremtid.

Hvis du kun kunne vælge et af spillene, skulle det så være et Fallout 3 remaster, et Oblivion remaster eller et helt nyt Dishonored-spil?

Rygte: Fallout 3 og Oblivion remasters, Dishonored 3 under udvikling


Indlæser mere indhold