Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout: New Vegas

Rygte: Fallout: New Vegas 2 er i et meget tidligt udviklingsstadie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis der er ét spil som rigtig, rigtig mange godt kunne tænke sig at enten Obsidian, eller bare Bethesda, som begge hører under Microsoft nu, ville udvikle, så er det en efterfølger til Fallout: New Vegas, og selvom dette fortsat kan kategoriseres som et rygte, så kunne det meget vel være at dette ønske nu går i opfyldelse.

Om ikke andet siger insider Tyler McVicker, der i årevis har lækket korrekt information om Valve som en del af Valve News Network, men i dag deler viden ud om adskillige studiers gøren og laden, at det er tilfældet. I en video, og efterfølgende i en besked på Twitter, har McVicker slået fast, at New Vegas 2 dog først kommer om 5-10 år.

"I expect FNV2 in the latter half of this decade. I expect TES6 in 2026-7. I expect anything close to a Fallout 5 in the 2030s. Starfield is next, and even that needs another year or two."

Han insinuerer altså at det er Bethesda selv der vil stå for New Vegas 2, da selvsamme hold skal udvikle både Starfield og The Elder Scrolls VI først.

Tag det hele med et gran salt, men interessant er det nu.

Fallout: New Vegas

Relaterede tekster

0
Fallout: New Vegas - Lonesome RoadScore

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Kureren i Fallout: New Vegas har en sidste rejse at begive sig ud på, og denne gang finder han en person, der er tæt knyttet til hans egen skæbne. Hvad er det egentlig, der gemmer sig i The Divide?Indlæser mere indhold