Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 6

Rygte: Far Cry 7 bliver mere online-orienteret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi gav Far Cry 6 lidt pæne ord med på vejen i vores anmeldelse, men samlet set har spillet tilsyneladende ikke rigtig høstet den pæne kritik Ubisoft havde regnet med. Dog lader det også til, at de alligevel har planlagt en større overhaling af seriens udtryk, og fremtiden lader til at være mere online-fokuseret.

Det siger en kilde til nyhedsmediet Axios, og slår fast at Ubisoft er i fuld gang med at udforske en mere online-baseret struktur i et kommende Far Cry. Dette kommer efter at Jason Schreier sagde hos Triple Click tilbage i juni, at Ubisoft arbejder på en større overhaling:

"From what I have heard, if I remember correctly, they're aiming to go in a radically different direction for Far Cry after that, after [Far Cry] 6."

Det stemmer i hvert fald overens, men præcis hvordan spillet vil læne sig mere ind i multiplayer er endnu svært at sige, og der går uden tvivl lang tid før vi lærer mere.

Far Cry 6

Relaterede tekster

Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Far Cry 6 gør ikke synderligt meget for at bringe serien fremad, men om hvorvidt det er acceptabelt afhænger af... ja, dig.Indlæser mere indhold