Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 6

Rygte: Gears 6 er længere fremme i udviklingen end forventet

Og det vil angiveligt blive mere åbent end tidligere spil i serien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Gears 5 blev udgivet tilbage i 2019, og der er stadig ingen spor af Gears 6. Vi ved praktisk talt, at spillet er under udvikling, men The Coalition arbejder i stilhed.

HQ

Nu har vi dog muligvis de første detaljer om spillet, hvis man altså stoler på insideren Nick Baker fra XboxEra. I det seneste afsnit af XboxEra Podcast, siger han, at spillet faktisk er længere fremme i udviklingen, end de fleste tror. Baker forklarer også, at spillet vil være mere åbent end Gears 5, som i visse sektioner allerede var et forholdsvist åbent spil.

Baker har før ramt rigtigt med rygter, men han har bestemt ikke en pletfri historik. Derfor bør vi nok tage dette rygte om Gears 6 med et gran salt. Hvad ville du sige til et (endnu mere) åbent Gears 6?

Gears 6

Tak, GamingBolt.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold