Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 6

Rygte: Gears 6 er nu The Coalitions næste spil efter aflysning af ny IP

Studiet havde en lidt mindre produktion som deres næste spil indtil for nylig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

The Coalition har lavet Gears of War 4 og Gears 5, men flere rygter har tidligere peget på at de også nu arbejdede på en ny IP, en lidt mindre produktion også. Men angiveligt er dette projekt nu blevet skrottet grundet en fyringsrunde udstedt fra Microsoft.

I Jeff Grubbs Game Mess Mornings show fortæller han, at The Coalition for nylig har lukket ned for deres mindre projekt for at fokusere mere helhjertet på det kommende Gears 6, som nu bliver studiets næste store lancering.

Dette sker efter Microsofts fyringsrunde på over 10.000 ansatte også påvirkede The Coalition. Desværre siger Grubb også, at grundet dette nu aflyste projekt er Gears 6 i et ret tidligt udviklingsstadie, og der kan derfor gå længe før vi overhovedet ser noget til dem.

Så det er altså et Xbox-studie vi kan parkere for nu.

Gears 6

Relaterede teksterIndlæser mere indhold