Dansk
Gamereactor
nyheder
Genshin Impact

Rygte: Genshin Impact kan blive en Switch Pro-eksklusiv titel

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Genshin Impact har haft forrygende succes på PC, mobile enheder og PlayStation. En Switch-version annonceret tilbage i januar 2020, og dengang stod der "coming soon." Siden da har vi dog intet hørt, men nu kommer Twitter-profilen Genshin Report, der specialiserer sig i rygter og nyheder omkring miHoYos spil, med en opdatering.

På et spørgsmål om hvornår Switch-versionen vil udkomme, svarer Genshin Report: "Likely sometime this year. There have been issues with the weaker hardware."

Problemerne med hardwaren får også profilen til at tilføje følgende bemærkning: "It might get pushed back further, though, or made into a Switch Pro exclusive."

Da en Switch Pro i øjeblikket også kun eksisterer på rygteplan, bevæger vi os her på gevaldig tynd is. Sikkert er det dog, at miHoYo har været utrolig stille omkring Switch-versionen, så forhåbentligt kommer vi inden længe til at få noget officielt information om den imødesete port.

Genshin Impact

Relaterede tekster

2
Aloy kommer til Genshin Impact

Aloy kommer til Genshin Impact

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Hovedpersonen Aloy fra Horizon: Zero Dawn er en travl kvinde. Tidligere har hun gæsteoptrådt i Monster Hunter: World og Fortnine, inden længe drager hun ud på et helt nyt...Indlæser mere indhold