Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima

Rygte: Ghost of Tsushima får stand-alone udvidelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sucker Punchs Ghost of Tsushima var en af sidste års bedste spil på PS4 og havde måske været bedste spil på platformen, hvis ikke det var for Last of Us: Part 2's overvældende succes.

Udvikleren har i flere omgange søgt personale til et nyt open-world AAA-spil, men måske er det slet ikke en direkte efterfølger, de i øjeblikket har i støbeskeen.

Twitter-brugeren @Shpeshal_Nick, der er kendt fra siden Xbox Era, fortæller på Twitter om et nyt spil i serien kaldet Ghost of Ikishima.

Der vil ifølge @Shpeshal_Nick ikke være tale om et helt nyt kapitel, men snarere en selvstændig udvidelse. På et spørgsmål om, hvorvidt udvidelsen vil minde om Uncharted: The Lost Legacy og Spider-Man: Miles Morales, svarer han bekræftende.

Både Uncharted: The Lost Legacy og Spider-Man: Miles Morales var mindre end deres respektive hovedspil Uncharted 4 og Spider-Man, men bød alligevel på 10-15 timers underholdning hver.

Hvis der er hold i rygterne, bliver Ghost of Ikishima nok afsløreret senere på sommeren, hvor Sony forventes at holde en stor State of Play-præsentation som en del af Summer Game Fest.

Vil du være klar på mere Ghost of Tsushima?

Ghost of Tsushima

Relaterede tekster

2
Ghost of Tsushima LegendsScore

Ghost of Tsushima Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Sucker Punch har givet os en gratis multiplayer-opdatering til Ghost of Tsushima, og den er ret fed. Velkommen til Legends.

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch skifter superhelte ud med samuraier og leverer et spil fyldt med skønhed, drama og lidt ensformige hovedmissioner.Indlæser mere indhold