Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare II

Rygte: Ghost-udvidelse er på vej til Modern Warfare II

Det er den udvidelsen til Modern Warfare II som Jason Schreier har talt om.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere har Jason Schreier peget på, at selvom at der ikke kommer noget nyt Call of Duty-spil næste år, så vil Infinity Ward introducere en større udvidelse til Call of Duty: Modern Warfare II, der blandt andet byder på en ny kampagne.

Og hvad handler denne om? Ja, insider Ralph Valve siger via WhatIfGaming, at der er tale om en udvidelse der handler specifikt om karakteren Ghost, og vil gå i dybden med karakterens yngre år:

"A plan for an origin campaign is underway at Infinity Ward, fleshing out the story behind the masked enigma, Simon 'Ghost' Riley - giving some base to the characters' more low-key, superficial appearance. "

Det er vigtigt at tage dette med et gran salt for nu, men det bliver spændende at se om hvorvidt det holder stik. Er det noget du er interesseret i?

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold