Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War: Ragnarök

Rygte: God of War: Ragnarök får DLC

Vi får angiveligt et gensyn med Kratos og Atreus hurtigere end forventet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge rapporterede vores kollega i England, at et nyt jobopslag for en kampdesigner hos Santa Monica Studio indikerer, at studiet har påbegyndt arbejdet på en opfølger til God of War: Ragnarök. Det kommer næppe bag på nogen taget spillets kritiske og kommercielle succes i betragtning, men nu lader det altså til, at vi får lov at spille som Kratos og/eller Atreus igen hurtigere end forventet.

Insideren/leakeren The Snitch bekræfter nemlig en påstand om, at God of War: Ragnarök får en udvidelse. Vores kolleger i England kan faktisk også meddele, at tre kilder hos PlayStation Studios ligeledes har bekræftet, at Santa Monica arbejder på mere historieindhold til God of War: Ragnarök, og at de i hvert fald har gjort det siden december.

God of War: Ragnarök skulle ikke være det første store single-player spil fra Sony til at modtage DLC. Horizon Forbidden West fik sin Burning Shores-udvidelse annonceret ni måneder efter hovedspillets udgivelse. Så mon ikke vi snart får en officiel bekræftelse fra Santa Monica og Sony?

Er du interesseret i DLC til God of War: Ragnarök?

God of War: Ragnarök

Relaterede teksterIndlæser mere indhold