Dansk
Gamereactor
nyheder
Death Stranding 2: On the Beach

Rygte: Google og Kojima samarbejdede på et singleplayer-orienteret Death Stranding "follow-up"

Men Google troede ikke det kunne blive en succes.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige meget hvad man synes om Death Stranding, så blev det en stor økonomisk succes for Kojima Productions. Så derfor var det kun naturligt at Google var interesserede i at arbejde med studiet om en efterfølger, der så skulle være eksklusivt tilgængeligt på Stadia. Faktisk siger et nyt rygte at de to parter netop arbejdede på en spirituel efterfølger til Death Stranding, eksklusivt til Stadia, men at Google forlod samarbejdet.

9to5Google kan rapportere at Death Stranding 2 blev designet til at være single player, og af den årsag tændte Phil Harrison lidt af på projektet. Faktisk blev han til sidst overbevist om at det ikke kunne betale sig, og så trak Google sig.

"In fact, our source says it was that single-player nature of the game that led Google to cancel Stadia's collaboration with Kojima, with the company believing there was no longer a market for solo experiences. Reportedly, the game had gotten initial approval from Google and had begun the early stages of development. However, shortly after the first mockups were shown in mid 2020, Google scrapped the project entirely."

Alt tyder på at Kojima Productions arbejder på Death Stranding 2, og er det sandt, så er det Sony der udgiver det da de ejer IP'en Hvordan det egentlig ser ud? Ja, det vides ikke.

Death Stranding 2: On the Beach

Relaterede teksterIndlæser mere indhold