Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto IV

Rygte: Grand Theft Auto IV lander i restaureret format i 2023

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I denne uge lancerer Rockstar en trilogi af restaurerede Grand Theft Auto-spil, noget som rygterne har peget på i årevis. Ligeledes kommer der her et rygte fra én af insidere, der var blandt de første til netop at afsløre den trilogi - og han siger at der er mere hvor den kommer fra.

Ifølge RalphsValve, der igen har vist sig at have en nogenlunde troværdig profil, siger nu at et remaster af Grand Theft Auto IV med begge Episodes from Liberty City, og uden multiplayer, er på vej til både PS5, PS4, Xbox One og Xbox Series, samt PC, i 2023.

Han kan desværre ikke give os mere information end det, men det er vel ikke langt ude at forestille sig, at Rockstar nu vil besøge deres rødder på ny. Ikke bare det, andre har også peget på et remaster af Red Dead Redemption som værende en mulighed.

Hvad ville du sige til sådan et remaster?

Grand Theft Auto IV

Relaterede tekster

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Med en plaget fortid og en utørstelig hævnlyst, er Niko Bellic klar til at indtage Liberty City. Jesper har spillet det...

Spil Grand Theft Auto IV på Xbox One

Spil Grand Theft Auto IV på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Nu er det blevet muligt at bowle med Roman på Xbox One. Grand Theft Auto IV, samt dets udvidelser, er blevet tilgængelige på Xbox One gennem bagudkompatibilitet. Det har...Indlæser mere indhold