Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life 3

Rygte: Half-Life 3 blev endegyldigt skrottet i 2015

Desuden lækker en kilde nu informationer om historien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

At vente på Half-Life 3 er en af de mest centrale memes i spilbranchen, og de fleste ved godt at Valve slet ikke arbejder på sådan et projekt. Men det gjorde de altså engang, og der er lidt delte meninger om hvornår de satte i gang, og hvornår de valgte at trække stikket på projektet.

HQ

En insider har fortalt Metro, at projektet først blev endegyldigt skrottet i 2015, men at det var dødsdømt langt før det eftersom der bare var 10 ansatte på projektet indtil da.

I en tidlig udgave var Half-Life 3 var der fokus på en drømmesekvens hvor Gordon Freeman oplever dele af den såkaldte "Seven Years War", noget der fandt sted før Half-Life 2, og hvor Alien Combine overtage Jorden. Desuden var det meningen at Freeman skulle vågne op hos Aperature Science - med andre ord der hvor Portal-spillene fandt sted.

Angiveligt undslipper Freeman fra det sted for at finde ud af at hele 20 år er gået siden sidst. Valve-insider og ekspert Tyler McVicker har verificeret meget af denne information, og slår desuden fast at spillet ville have været semi-åbent og langt mindre lineært end de andre spil i serien.

Men det bliver vist aldrig til noget alligevel.

Half-Life 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold