Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Rygte: Half-Life: Alyx kommer til PlayStation VR2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Half-Life: Alyx er blandt de mest hyldede VR-spil til dato, og er naturligvis også på egen hånd et helt nyt Half-Life-eventyr direkte fra Valve til alle seriens hungrende fans. Men det er eksklusivt tilgængeligt på Valves Index-headset, men det kunne snart ændre sig.

PlayStation VR2's Sense-controllere har nemlig samme tracking af individuelle fingre, og netop derfor har mange spekuleret på om hvorvidt Half-Life: Alyx kunne komme til den platform. Her var insider Nick Baker, eller Shpeshal Nick, hurtig til at kommentere via Twitter:

"From what I've been told, they have. Not sure when it's happening though. I thought this was one of those open secrets?"

Det lyder som om at han er ret sikker i sin sag. Præcis hvordan det ser ud, og føles at spille, det er naturligvis endnu ukendt.

Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

0
Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...Indlæser mere indhold