Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life 3

Rygte: Half-Life Tactics var under udvikling til Nintendo Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Half-Life 3 udkommer aldrig, og selvom Valve nu ønsker at fokusere mere på at skabe spil igen, så tyder det ikke på at de vil vende tilbage og færdiggøre trilogien. Dog siger et nyt rygte, at der faktisk for ikke så lang tid siden var et spil i serien under udvikling.

HQ

Youtube-brugeren Tyler McVicker har udgivet en ny video, hvor han påstår at have talt med adskillige anonyme kilder med kendskab til udviklingen at Half-Life Tactics, et nyt spil serien, der åbenbart kortvarigt var under udvikling til Nintendo Switch.

Ifølge kilderne talte Nintendo med Valve om projektet tilbage i 2016, og åbenbart begyndte de faktisk at udvikle prototyper. Dog blev projektet aflyst i slutningen af 2017/starten af 2018 af ukendte årsager.

Gabe Newell har tidligere udtrykt sin kærlighed til Switch-konsollen og sin respekt for Nintendo generelt, og ideen lyder da god.

Half-Life 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold