Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

Rygte: Halo Infinite blev saboteret af "ussel ledelse"

Særligt spillets kampagne blev angiveligt offer for ringe beslutninger taget af toppen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I brede træk endte det med at gå meget godt med Halo Infinite. Det var ret tydeligt at kampagnen var en kende kompromitteret, men de fleste anmeldere, og forbrugere, fandt loopet tilfredstillende nok, men igen; det var tydeligt at ambitionsniveauet var skruet en kende ned, og selvom at spillet blev pitchet som en platform hvor der skulle fortælles nye historier fra i mange år efter lanceringen, så fik spillet aldrig en eneste narrativ udvidelse.

Så hvordan kan det være? Jo, angiveligt var selve udviklingen noget af en udfordring. Det er ikke første vi hører det, men Rebs Gaming har angiveligt snakket med en solid kilde hos 343 Industries, der fortæller at spillet direkte blev saboteret af ledelsen. Han afslører blandt andet at dem der skulle udvikle kampagnen blev forhindret i at tale med resten af holdet:

"The latest campaign did not receive proper attention from 343 Industries former leadership, and the development team was put into a box without collaboration from the studio. This was a major problem, and the studio attempted to solve it by increasing manpower. This approach would have worked in certain instances. However, Halo Infinite needed more thorough planning."

Desuden virker det som om at hele QA-apparatet ikke rigtig virkede hos 343, og de droppede en del af den ellers fastlagte procedure:

"Internal testing was still being conducted, but 343 Industries relied on "days of play" to provide feedback. Later on, the internal testing, along with the support meetings, was canceled."

Tag dette med et gran salt, for selvom at Rebs Gaming har haft ret i flere omgange, så er han endnu lettere grøn bag ørene. Det er dog interessant.

Hvad ønsker du at se fra det næste Halo?

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold