Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Rygte: Hogwarts Legacy 2 er allerede i udvikling

Det kan næppe komme bag på nogen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med efterårets lavine af nye udgivelser på vej og Starfield, der officielt udkommer i denne uge, er det nemt at glemme den uden tvivl største premiere i år - Hogwarts Legacy. Spillet slog alle mulige rekorder, da det udkom i februar, og det klarer sig fortsat godt.

Selvom mange håber på, at spillet får DLC på et tidspunkt, så lader det til, at Warner Bros. Interactive Entertainment har andre planer, og at arbejdet på en efterfølger allerede er begyndt. Den ret troværdige insider MyTimeToShineH skriver på X:

"Sources confirmed that a Hogwarts Legacy sequel is in the works"

Det er næppe overraskende, når man tænker på, hvor stor en succes det første spil var, og at der også er en HBO Max Harry Potter-serie på vej - men det er da stadig godt nyt, at udviklingen måske allerede i et vist omfang er begyndt.

Hvad håber du at se fra Hogwarts Legacy 2?

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold