Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Wolverine

Rygte: Insomniac bruger Hellblade II som visuel markør for Wolverine

Studiet bruger scan-data fra ægte lokationer til at opnå mere realisme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle af jer har måske stærke holdninger omkring massemediernes ansvar i forhold til de informationer der er sluppet ud igennem det her læk, og vi føler også med Insomniac. Vi kommer aldrig til at dele concept art, gameplay-optagelser eller direkte fremvise andet lækket materiale. Men i forhold til de faktuelle oplysninger der nu er offentligt kendt, så kan vi heller ej lade som om at den her information ikke eksisterer. Som Jeff Grubb siger, så er det nyheder, og vi er et nyhedssite. Men det betyder ikke at vi ikke tager stilling, det gør vi altid. Du kommer til at finde denne paragraf før en række af de nyheder om Insomniac-lækket i løbet af dagen. Tak for jeres forståelse.

Vi kommer ikke til at pege jer i retning af lækket materiale fra det kommende Marvel's Wolverine, mest af alt fordi det endnu ikke er klart til at blive fremvist. Men vi kan dog fortælle jer, at data fra lækket insinuerer at studiet sigter efter en høj, høj visuel detaljegrad når det så endelig nærmer sig en udgivelse.

Det fremgår nemlig fra det lækkede materiale (via Altchar.com) at studiet har et specifikt mål for hvordan Marvel's Wolverine skal se ud. Det skal se ud som det kommende Senua's Saga: Hellblade II fra Ninja Theory.

Studiet bruger et utal af grafiske teknologier for at sikre en så høj detaljegrad som muligt, deriblandt involverede scanninger af omgivelser og personer, og netop disse teknikker bruger Insomniac også i Marvel's Wolverine.

Insomniac tilbyder som regel ret imponerende spil rent visuelt, så mon ikke det kan lykkes for dem?

Marvel's WolverineMarvel's Wolverine

Relaterede teksterIndlæser mere indhold