Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Rygte: Konami er i gang med at udlicitere deres IP'er til andre udviklere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig dukkede en spændende udtalelse fra Bloober Teams CEO op, hvor han bekræftede at de arbejder på et gyserspil sammen med en "famous publisher", og at det er et spil som "many will be excited by", og dette har skabt spekulation om det mon så er et Silent Hill-spil.

Det undrede VGC's Andy Robinson, så han begyndte at grave lidt i sagen, og snakkede med en række interne Konami-folk, og selvom det ikke er blevet 100% bekræftet, så lader det til at Konami er ved at gøre det, som mange har håbet på i årevis.

I en række beskeder på Twitter siger Robinson, at hans kilder har bekræftet, at Konami er i fuld gang med udlicitere udviklingsansvaret for deres diverse IP'er til nye udviklere. Her snakker vi blandt andet Castlevania, Metal Gear Solid og Silent Hill.

"Bloober Team has hinted it could be working on Silent Hill, but I understand Konami has already outsourced a project to a prominent Japanese developer (no, not Kojima). Two reboots? Very possible. I've updated my Silent Hill piece with additional context on Konami's strategy, via well-placed sources:
- Konami cooled on outsourcing IPs after MG Survive & Contra flops
- Supermassive Silent Hill pitch turned into Dark Pictures
- Plans to outsource Castlevania & MGS too"

Spændende, ikke sandt?

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Relaterede teksterIndlæser mere indhold