Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lords of the Fallen

Rygte: Lords of the Fallen har fået en konkret udgivelsesdato

Og det kommer i år!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udgiver CI Games har forsøgt at lave en direkte efterfølger til det relativt succesfulde Lords of the Fallen i mange år efterhånden, og projektet har været ude og vende hos en række forskellige studier. Det er endt hos Hexworks, og ser ganske flot ud i Unreal Engine 5.

Det hedder desuden, forvirrende nok, "Lords of the Fallen" også, og det har nu angiveligt fået en udgivelsesdato - eller den er snarere lækket før studiet selv har kunne løfte sløret for den information.

Twitter-brugeren @ALumia_Italia holder øje med backend-information der tilføjes til Xbox Store og PlayStation Store, og de har afsløret at udgiveren CI er kommet til kortvarigt at tilføje en konkret dato til Lords of the Fallen.

Du kan se gameplay herunder.

HQ
Lords of the Fallen

Relaterede tekster

7
Lords of the FallenScore

Lords of the Fallen

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Hexworks præsenterer her deres reboot af Lords of the Fallen, der godt nok har samme navn, men som byder på langt mere end vi måske troede...Indlæser mere indhold