Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved Anniversary

Rygte: Microsoft arbejder på Halo remaster og overvejer PS5-version

Fable og Gears 6 kommer ikke til PS5, men det gør Halo måske.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har netop leveret en nyhed baseret på samme rapport fra The Verge, der påstår at Microsoft slet ikke overvejer dedikerede PS5-versioner af Fable, South of Midnight eller Gears 6. Men noget tyder på at de overvejer en PS5-fremtid for deres måske mest hellige IP - Halo.

I selvsamme rapport fremgår det, at Microsoft arbejder på et remaster af det første Halo: Combat Evolved, og at de lige nu netop overvejer en PS5-lancering når spillet en dag er klar. The Verge er en ret seriøs kilde, men det fik øjeblikkeligt en Senior Designer hos Microsoft til at skrive dette på Twitter:

"Don't believe everything you read... Stop falling for the grift and engagement bait."

Derfor er det, trods Tom Warrens kredibilitet, værd at tage med et gran salt. Desuden er spillet blevet restaureret før via Halo: The Master Chief Collection, og det vides ikke om hvorvidt dette nye remaster lanceres ind i den samling, eller udenfor og separat.

Der er endnu mange spørgsmål, og det lader ikke til at dette remaster fremvises under søndagens Xbox Games Showcase.

Halo: Combat Evolved Anniversary

Relaterede tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

For 10 år siden ændrede verden sig for mange gamere. Her udkom det oprindelige Halo: Combat Evolved på konsol og fungerede. Nu er det tid til genfødslen.

Halo vs Halo Anniversary

Halo vs Halo Anniversary

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat de to udgaver af Halo op side om side. Hvis du vil se hvor mange forbedringer der gemmer sig i Halo Anniversary, så er det bare at kigge med her.Indlæser mere indhold