Dansk
Gamereactor
nyheder
Senua's Saga: Hellblade II

Rygte: Microsoft overvejer PS5-lancering af Senua's Saga: Hellblade II

Det lader til at alt er oppe i vejret lige nu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det måske mest frustrerende ved Microsofts gøren og laden lige nu, er at de, ud af til om ikke andet, ikke rigtig synes at have en etableret vision for hvad de ønsker for deres platforme og tjenester. De har allerede bragt fire spil til PlayStation, og vi ved at de nok vil lancere flere spil på platformen, men hvilke?

Jo, noget tyder på at for at presse hvert enkelt spil de udvikler til at blive profitabelt, så vil de lancere det kommende Senua's Saga: Hellblade II til PlayStation 5, men det er dog ikke blevet besluttet endegyldigt.

Tom Warren hos The Verge siger at disse samtaler er igang, og at det fortsat er Microsofts forståelse af hvad kriterierne er for at kalde et spil en "succes" der skaber forvirring:

"Xbox now has a strong lineup of games planned for 2024, with Senua's Saga: Hellblade II set to debut in a matter of weeks on May 21st. I understand Hellblade II is another game that Microsoft has been considering for the PS5. If that ever happens, at this point, it's not clear if even that would be considered a success."

Senua's Saga: Hellblade II

Relaterede tekster

Senua's Saga: Hellblade IIScore

Senua's Saga: Hellblade II

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ninja Theory's opfølger fortæller en rå, barsk og overraskende følsom vikingesaga på den flottest tænkelige måde.Indlæser mere indhold