Dansk
Gamereactor
nyheder
Evolve

Rygte: Microsoft snakker med Turtle Rock om et samarbejde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne har for nylig svirret om at Microsoft er ved at købe Obsidian Entertainment, der naturligvis ville ryste spilbranchen, og endnu en gang slå fast, at Microsoft har i sinde at kreere en gigantisk familie af førtstepartsstudier. Skal man tro én insider, så er det dog ikke det eneste studie de taler med.

Ifølge Microsoft-insideren Klobrille, som i øvrigt har et ganske solidt ry i branchen, så har Microsoft også været i snak med folkene bag Evolve, Turtle Rock Studios. Det vides ikke om hvorvidt samtalerne har handlet om et opkøb eller bare et eksklusivt samarbejde.

"I can say MS are (or were!) in talks with Turtle Rock Studios. This is nowhere near the same level like Obsidian though. So don't take this as a "Klobrille confirmed it ..."-statement - and instead just as a confirmation on existing talks. Great multiplayer creators for Game Pass"

Så du gerne Turtle Rock også blive en del af Microsoft-familien?

Evolve

Relaterede tekster

EvolveScore

Evolve

ANMELDELSE. Skrevet af Ingo Delinger

Turtle Rock Studios genopfinder skydespillet endnu en gang. Vi er taget på jagt på planeten Shear.

Se Evolve Stage 2 i aktion

Se Evolve Stage 2 i aktion

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Evolve havde ikke helt den langtidsholdbarhed som udvikler Turtle Rock og udgiver 2K Games havde forventet. I et forsøg på at puste nyt liv i 4v1-skydespillet har de nu...Indlæser mere indhold