Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Motorstorm

Rygte: Motorstorm vender tilbage i et stort spil fra Lucid Games

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har ikke noget direkte modsvar til Playground Games' uhyre populære Forza Horizon-serien, men det lader de til at ønske at ville fikse. Om ikke andet ved vi allerede, at der er et Twisted Metal-spil på vej, som først var under udvikling hos Lucid Games, men siden hen er blevet rykket.

Og det er åbenbart ikke den eneste IP som Sony vil bringe tilbage. Ifølge Oops Leaks, som tidligere har haft medhold i nogle af deres historier, så ønsker Sony at bringe Motorstorm tilbage:

"Motorstorm reboot was discussed at Sony. The company wants an arcade racing game associated with PlayStation brand in counterweight to Gran Turismo series. Recent Twisted Metal developer switch could indicate that the project might be given to Lucid Games."

Ja, det ville forklare hvorfor Twisted Metal blev flyttet til et nyt studie, ikke? Men tag det naturligvis med et gran salt.

Motorstorm

Relaterede tekster

MotorstormScore

Motorstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Jorden er mudret, køretøjerne er toptunede og faren truer om hvert hjørne. Er du klar til tage kampen op mod Motorstorm? Jesper har testet PlayStation 3-spillet...Indlæser mere indhold