Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III

Rygte: Netflix' Diablo-serie er en tegneserie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I udgangen af sidste måned slap et saftigt rygte ud, der påstod at Netflix var ved at indgå i et større samarbejde med Blizzard om en stor Diablo-serie sammen med Hellboy-forfatteren Andrew Cosby. Nu følger endnu en rapport op, og siger at den aftale er så godt som underskrevet.

I sidste uge kom Cosby nemlig til at afsløre at serien er ved at blive til virkelighed via Twitter, men han slettede hurtigt sin besked igen. Denne kan nu finds ovre hos PCGamesN, hvor der står følgende:

"I guess I can confirm I am indeed in final talks to write and show-run the new DIABLO animated series for Activision and Netflix. It's very exciting and I hope to the High Heavens it all works out."

Ja, som Cosby skriver så er der tale om en animeret serie, som vist giver lidt mere mening, når man tager i betragtning hvor dyr en live-action udgave ville være. Det forventes nu at Blizzard officielt afslører serien ved Blizzcon.

Diablo III

Relaterede tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Diablo er landet på konsol, og derfor har Rasmus atter iført sig loot-samlerhatten og taget på blodsprøjtende eventyr i Sanctuary.Indlæser mere indhold