Dansk
Gamereactor
nyheder
F-Zero GX

Rygte: Nintendo arbejder på et F-Zero GX remaster

Udviklingen er angiveligt stort set færdig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

For nylig slap der et rygte ud fra en troværdig kilde ved navn Midori, der påstår at Nintendo har i sinde at lancere to store, centrale remasters på den originale Switch inden den erstattes af en efterfølger i 2025.

HQ

Spekulationen har været i gang lige siden, og mange peger på potentielle restaureringer af Wind Waker eller sågar Xenoblade Chronicles X. Spørger du dog Zippo, så er det ene af dem i hvert fald et remaster af F-Zero GX.

Spillet udkom originale på GameCube i 2003, og særligt F-Zero serien har ikke fået synderligt megen offentlig bevågenhed siden, og Nintendo har stort set fokuseret deres ressourcer andetsteds.

Zippo tager dog skridtet videre, og afslører at spillet kommer til at hedde "F-Zero GX Recharged", og at udviklingen stor set er færdig. Han forventer desuden at spillet vil blive afsløret inden længe, altså muligvis under den Direct der løber af stablen i juni måned.

Er det her hvad du havde håbet på?

F-Zero GX

Relaterede tekster

0
F-Zero GXScore

F-Zero GX

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Wipeout blev med sit fokus på en konstant høj hastighed, pumpende technotracks og neonbelyste baner tilbage i 1995 udråbt til at være en kæmpe spilfornyelse.

0
Shinji Mikami interesseret i Nintendo

Shinji Mikami interesseret i Nintendo

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Der er åbenbart gået sport i at låne Nintendos hæderkronede spilserier, for selv at finde på en ny drejning til dem. Det har Amusement Vision gjort med F-Zero GX og Namco med Star Fox Armada, og nu vil Shinji Mikami også gerne være med.

0
F-Zero suser ind på hitlisten

F-Zero suser ind på hitlisten

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Det ser ud til at Amusement Vision kan ånde op på flere fronter. Først og fremmest reddede firmaet sig fra, at blive sammenlagt med andre divisioner, da Sega forleden fik ryddet op i baglandet, og nu ser det ud til at F-Zero GX faktisk sælger godt.Indlæser mere indhold