LIVE
HQ
logo hd live | Super Monkey Ball Banana Rumble
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder

   Rygte: Nintendo planlægger to store Switch-genudgivelser inden marts 2025

   Får vi endelig Wind Waker og Twilight Princess HD på Switch?

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Vi ved med sikkerhed at Nintendo har i sinde at lancere en ny Switch-konsol i 2025, men inden da er vi blevet forsikret om at de kommer til at holde den eksisterende platform i live med nogle ret store spillanceringer.

   Og vi har samtidig hørt masser af rygter i årevis om at en række store titler fra Nintendos katalog vil blive restaureret og genudgivet på Switch. Dette leder os til et rygte publiceret af brasilianske PH Brazil, der tidligere var de første til at pege konkret på et 2025-udgivelsesvindue for Switch 2. De påstår at vi inden marts 2025 vil få to store spilgenudgivelser på Switch.

   Der er lige nu en stor debat om hvilke titler der måske er tale om, hvor mange naturligvis peger på HD-genudgivelser af The Legend of Zelda: Wind Waker og The Legend of Zelda: Twilight Princess. Vi har også tidligere hørt planer om at bringe en opdateret version af Xenoblade Chronicles X til platformen.

   Hvad tror du Nintendo har planer om at genudgive på Switch?

   Rygte: Nintendo planlægger to store Switch-genudgivelser inden marts 2025


   Indlæser mere indhold