Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space

Rygte: Nyt Dead Space afsløres til EA Play

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det canadiske studie Motive Games har oven på succesen med Star Wars: Squadrons kastet sig over flere nye projekter. Vi ved med sikkerhed, at det ene spil er sat i Star Wars-universitet, og nu tyder rigtigt meget på, at det andet også er baseret på sci fi - dog af den mere dystre og brutale slags.

I går skrev VCG, at Gamebeat-journalisten Jeff Grubb i sin seneste podcast fortalte, at EA Motive arbejdede på en "established IP," og han antydede meget kraftigt, at spillet var Dead Space, at det ville blive fremvist til EA Play Live den 22. juli.

Efterfølgende bakkede flere andre medier op spekulationerne. Eurogamer skriver, at informationen stemmer ovens med, hvad de har hørt fra deres egne kilder, og hvad der nok er mere interessant, så kommer Gematsu med et bud på, hvilket type spil, der er tale om: "Gematsu has also separately heard that a Dead Space revival is in the works at Motive, which is said to be a reimagining rather than a sequel to the existing trilogy."

Trilogien om Isaac Clarke blev (ganske vidst ikke så succesfuldt) rundet af med Dead Space 3 for næsten et årti siden, og da den daværende udvikler Visceral Games ikke længere eksisterer, så giver det god mening, at starte serien helt forfra.

Der er helt sikkert også andre elementer både i forhold til historiefortælling, univers og gameplay, der skal tilpasses for at passe til tidens dominerende tendenser, så om Motive kan fange magien fra de første Dead Space-spil, må indtil videre være et åbent spørgsmål.

Nu skal spillet selvfølgelig også lige annonceres først.

Dead Space

Relaterede tekster

Dead SpaceScore

Dead Space

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Ingeniøren Isaac Clarke står over for sit livs største opgave på fartøjet Ishimura. Henrik tog med til dedybeste afkroge af universet...Indlæser mere indhold