Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank

Rygte: Nyt Ratchet and Clank-spil bliver PS5 launch titel

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange regner nok med, at Insomniac har sat hele studiet igang med opfølgeren til deres store succes, Spider-Man. Et nyt rygte peger dog på, at de faktisk har et andet spil på vej før opfølgeren til Spider-Man.

Der er tale om et nyt Ratchet and Clank-spil, der skal udkomme som launch titel til PS5. Det skriver Gamingbolt.

Ifølge Colin Moriarty, der tidligere har arbejdet for IGN og Kinda Funny, er Insomniac i fuld gang med udviklingen af et nyt Ratchet and Clank-spil. I sin egen podcast 'Sacred Symbols' sagde Colin Moriarty:

"We're going to get a Ratchet and Clank in-between [Spider-Man 2018 and its sequel] on PlayStation 5. I feel like that's going to be a launch game, the Ratchet and Clank game that's long been in development at Insomniac."

Er du klar til et nyt spil i Ratchet and Clank-serien?

Ratchet & Clank

Relaterede tekster

Ratchet & ClankScore

Ratchet & Clank

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ratchet & Clank er tilbage, og denne gang på PlayStation 4. Har den dynamiske duo klaret overgangen?

Opdatering på vej til Ratchet & Clank

Opdatering på vej til Ratchet & Clank

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Insomniac Games har allerede to opdateringer i støbeskeen til det nye Ratchet & Clank som retter en masse fejl. Opdatering 1.03 er allerede blevet offentliggjort i USA og...Indlæser mere indhold