Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic & All-Stars Racing Transformed

Rygte: Nyt Sonic kart-racer er på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sumo Digital afslørede ved en lukket præsentation for nyligt, at de var fuld sving med arbejdet på et hidtil uannonceret karting-spil. Rygterne begyndte i den forbindelse selvfølgelig a hobe sig op, hvorfor et af de mest kendte og plausible rygter var muligheden for et nyt Crash Team Racing. Det er dog væsentligt mere sandsynligt, at vi i stedet er ude i det tredje kapitel i Sumo Digitals Sonic Racing-serie, især da studiet ofte har været i tæt samarbejde med SEGA.

En udtalelse fra en kilde hosSonic Stadium, som ofte har ramt rigtigt med SEGA-rygter - personen leakede Sonic Forces - har udtalt det følgende:

"A new SONIC kart racer is in development. Last I heard it was slated for the first quarter of 2018, but it's looking to most likely be a holiday release. However, if my emphasis on Sonic wasn't clear enough- no Sega characters will be joining the fun, this time around."

Dette er ikke en bekræftelse, men det er værd at have i mente. Hvad tænker du om rygtet og har vi brug for mere Sonic?

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Relaterede tekster

5
Rygte: Nyt Sonic kart-racer er på vej

Rygte: Nyt Sonic kart-racer er på vej

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Sumo Digital afslørede ved en lukket præsentation for nyligt, at de var fuld sving med arbejdet på et hidtil uannonceret karting-spil. Rygterne begyndte i den forbindelse...

7
Sonic Racing vs Mario Kart på vej?

Sonic Racing vs Mario Kart på vej?

NYHED. Skrevet af Lee West

På gårsdagens Nintendo Direct fik vi to Sonic-annonceringer til Nintendos Wii U. Det ene var en samling minispil med Mario & Sonic, det andet var Sonic: Lost World et...Indlæser mere indhold