Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted 4: A Thief's End

Rygte: Nyt Uncharted reboot er på vej fra ukendt studie

Præcis hvem der har fået tjansen vides endnu ikke.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naughty Dog sagde ret eksplicit at de enten var helt færdige, eller havde brug for at tage en lang, lang pause fra Uncharted-serien efter Uncharted: The Lost Legacy. Men hvad skal Sony så stille op med licensen? Flere gange har rygter peget på at et nyt studie får tjansen, og det rygte vender nu tilbage.

TheLeak.co, som tilsyneladende har et skudsikkert ry, kan rapportere at Sony er ved at lave et reboot af Uncharted, og at selvom at Naughty Dog er kreativt involverede, så er det i virkeligheden et andet studie der skal sidde med opgaven.

"With that in mind, there's no wonder we're beginning to hear about a new Uncharted title. According to two independent sources, Sony decided to reboot the series earlier this year before handing it to an unknown developer. However, Naughty Dog is expected to initially assist the new team."

Men hvilket hold er det? Hvem tror du kunne få opgaven?

Uncharted 4: A Thief's End

Relaterede tekster

Uncharted 4 kommer til PC

Uncharted 4 kommer til PC

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Sony er begyndt på en kraftig udvidelse af deres PlayStation-brand. Det inkluderer blandt andet filmatiseringer af nogle af deres mest populære spil, samt en øget...Indlæser mere indhold