Dansk
Gamereactor
nyheder
Pikmin 3

Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der blev udgivet en række gigantiske titler til Wii U-konsollen, men fordi at forbrugere verden over simpelthen ikke fandt selve hardwaren synderligt fascinerende, så var det ikke nær nok der oplevede disse spil, så Nintendo har haft stor succes med at genudgive dem på Switch-konsollen i stedet.

Der mangler dog fortsat en række a Wii U'ens største spil, ligesom Shigreu Miyamotos Pikmin 3, men noget kunne tyde på at netop det faktisk er på vej til Switch.

Nintendo Life kan fortælle at Nintendo for nylig tog hjemmesiden for spillet ned efter seks år, og dette er noget Nintendo løbende har gjort med de Wii U-spil de har bragt over til Switch, såsom Mario Kart 8 Deluxe, Captain Toad: Treasure Tracker og Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Naturligvis fortætter udviklingen af Pikmin 4 også, og sidst sagde Miyamoto i 2017, at udviklingen "skred fremad".

Pikmin 3

Relaterede tekster

9
Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter en lang pause er Nintendo igen klar til at sende de finurlige Pikmins på eventyr, men har det været ventetiden værd?

5
Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der blev udgivet en række gigantiske titler til Wii U-konsollen, men fordi at forbrugere verden over simpelthen ikke fandt selve hardwaren synderligt fascinerende, så var...

4
Stærk premiereuge for Pikmin 3

Stærk premiereuge for Pikmin 3

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

I sidste uge kunne vi fortælle hvordan Pikmin 3 satte skub i Wii U-salget i Japan. Nu har My Nintendo News fulgt op på salgstallene ved at vise hvor meget de to...Indlæser mere indhold