Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Diamond/Pearl

Rygte: Pokemon Diamond/Pearl Remake udkommer i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I år er det 25 år siden Pokemon Red/Green udkom i japan og blev startskuddet til et globalt fænomen. Kender man denne branche bare en smule, ved man, at dette selvfølgelig skal fejres med en masse produkter, som loyale fans kan kaste deres penge efter, og et af disse produkter kunne meget vel blive et remake af Pokémon Diamond/Pearl.

Det spanske site Centro Pokémon mener i hvert fald at vide, at en snarlig annoncering er lige oppe over.

"Centro Pokémon kan bekræfte, ifølge kilder tæt på virksomheden, at remakes af Pokémon Diamond og Pearl, originalt lanceret til Nintendo DS i 2006, er under udvikling til Nintendo Switch," skriver de.

Siden mener også at vide, spillet vil blive annonceret til februar, og det (heldigvis) vil være et regulært Pokémon-spil og ikke i stil med det seneste remake, Pokemon Let's Go.

Vi skal ikke kunne garantere for Centro Pokémons troværdighed. Men med seriens normale udgivelseskalender in mente, og andre rygter, der peger på en Pokémon Direct i februar, er det i hvert fald en forudsigelse som meget vel kan vise sig at være korrekt.

Pokémon Diamond/Pearl

Relaterede tekster

Pokémon Diamond/PearlScore

Pokémon Diamond/Pearl

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Pokemon-kræene angriber DS'en til glæde for alle træner-fans. Kristian Troelsen har spillet det seneste spil i en serie, der nu lider af metaltræthed.Indlæser mere indhold